Kishore Kumar Hits

Simo Salminen - Tenkka-tenkka-poo lyrics

Artist: Simo Salminen

album: Simoploiri


Hei, Tenkka-Tenkka-Poo, N tulipa tenkka-tenkka-Poo mut Annas Olla kun hetki putsataan.
Kas loppu hommat, ei onnistu koskaan, mut faija joskaan sitä tajunnut ei.
Kun alakouluun mua pienenä vietiin, niin likka pantiin viereen istumaan, kun silmä vältti mä tempasin oitis, lettinauhan ja piilotin.
Se katto pitkään ja kirjotti ja nyt on pakko mennä naimisiin.
No pitipäs olla huono tuuri, kun varovainen ollut en.
Heeei tenkka-tenkka-poo no tulipa tenkka-tenkka-poo, mut annas olla kun hetki putsataan, kas loppu hommat ei onnistu koskaan, mut faija joskaan sitä tajunnut ei.
Mä pääsin töihin, Suomen vöihin ja faija liksaa alkoi maksamaan, mut sit se käymään meni Etelä-Saksaan ja kauppapuoti minulle jäi.
No vanha päätti, ukolle näyttää kuinka lähtee meiltä rattataa, mut palatessaan se ovelle pyörty kun helahoito oli kanttuvei.
Hei, tenkka-tenkka-poo no tulipa tenkka-tenkka-poo, mut annas olla kun hetki putsataan ks loppu hommat ei onnistu koskaan, mut faija joskaan sitä tajunnut ei.
Kun katkes pinna, mä repäsin palsan a läksin ilman tahtia nosteleen.
Kun tietä piisaa ja puuta, heinää ja laulu raikuu voi laarilaa.
Kun sitten kerran mun lusikka hukkuu ja joudun vihdoin viimein puntariin, ne siellä tutkii mun törmäilyitä mä hiilihangon tai harpun saan.
Hei tenkka-tenkka-poo, no tulipa tenkka-tenkka-poo, mut annas olla kun hetki putsataan, kas loppu hommat ei onnistu koskaan, mut faija joskaan sitä tajunnut ei

Поcмотреть все песни артиста

Other albums by the artist

Similar artists