Necati ve Saykolar

Necati ve Saykolar lyrics

Artist   ·  15 796 listeners per month

Artist's albums

Similar artists


Biography

2011 yılında kurulan grup, Necati Karadayı (vokalist), Alper Kayman (gitarist), Barış Şanlısoy (bass gitarist), Serhat Ergür’den (davul) oluşmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışında verdikleri konserlerde müzikseverler ile bir araya gelen Necati ve Saykolar , 70’li ve 80’li yılların Anadolu Folk Rock müziğini, modern sesler ile günümüze ustaca taşıyarak başarılı ile temsil etmektedir. 
 Necati ve Saykolar sırasıyla, 2014 yılında ilk albümleri Dur Bak Dinle Geç 2017 yılında Hayko Cepkin prodüktörlüğünde Mütemadiyen adlı ikinci albümlerini, 2019’da Tekli olarak Gamzedeyim adlı şarkıyı yayınladı. 
 2020 yılında Leyla adlı parçalarını yayınlayan Necati ve Saykolar, 26 Şubat 2021’de dijital platformlarda yer alan ve Iskender Paydas prodüktörlüğünde kaydedilen Güzel Ne Güzel Olmuşsun adlı single çalışmaları için stüdyoda usta yorumcu Volkan Konak ile bir araya geldi. 
 10 Ocak 2022 Yeni tekli Kafam Güzel şarkısını @Sattas gurubundan Orçun Sünear ile düet olarak konser klibi ile birlikte YouTube ve tüm dijital platformlarda yerini aldı.
 5 Mayıs 2022 Yeni Albüm Montana Records Etiketi ile Tüm Dijital Platformlarda • Bey DiyeceksinizYol YakınkenBaba GüldürBen İyi Değilim Anadolu Rock Aid, Vol. 2Gurbet “Çöpçüler Kralı” (Bonus)