Simeon

Simeon lyrics

Artist   ·  58 826 listeners per month

Artist's albums

B

2021 · single

8

2021 · single

Similar artists


Biography

Simeon är en svensk R&B-sensation från Tensta som har skapat en helt unik musikstil genom sin blandning av R&B, hip-hop och pop. Redan vid 11 års ålder började han finslipa sitt sound och sedan dess har han imponerat på publiken med sina hjärtliga texter och mjuka sångmelodier. 
 Med debutsingeln "Kan Du", som producerades av den hyllade musikproducenten Pablo Paz, slog Simeon igenom och har sedan dess skapat flera virala hits, inklusive "SAME GIRL". Han har också samarbetat med några av de mest talangfulla musikerna i landet, såsom Cherrie, Mwuana och Adaam. 
 Simeon är en del av producentkollektivet NBLNATION tillsammans med Takenoelz, Kayen och Pablo Paz. Att vara en av få artister i gruppen har bidragit till hans framgångar. Pato Pooh upptäckte Simeon när han var 17 år och har varit en viktig mentor för Simeon som sedan signade honom till EMI/Universal Music, vilket har öppnat nya möjligheter för honom. 
 I hans senaste singel "Som Du Kan", som också producerades av P3R och Kayen, har Simeon verkligen slagit an en nerv. Låten har skapat en viral trend på TikTok, vilket visar att hans fans inte kan få nog av hans unika sound. Simeon är en artist som vågar experimentera och utmana genren, vilket gör honom till en av de mest innovativa och spännande artisterna i Sverige. 
 Håll utkik efter Simeon, hans talang och unika ljud kommer att påverka musikvärlden i många år framöver och skapa utrymme för framtida R&B-artister att ta efter hans framgångsrika karriär.