Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas lyrics

Artist   ·  12 365 listeners per month

Artist's albums

Similar artists


Biography

De zanger-componist Bas Ragas is na 12 jaar afwezigheid terug met eigen muziek. Eind januari 2020 verschenen de eerste nieuwe tracks van eigen hand, geproduceerd door o.a. JB Meijers, Skiggy Rapz, Hans van Vondelen en Edwin van Hoevelaak en gaat hij weer gaan optreden met Caught in the Act en de Basband in Nederland, Duitsland en België. 
 Na een afwezigheid van twaalf jaar heeft hij de drive, passie en het grote plezier teruggevonden om weer nieuwe muziek te schrijven en op te nemen. “Tenslotte ben ik zanger en entertainer, dat is wie ik ben.” Bas Ragas is veelzijdig; een creatieve alleskunner. Autodidact bovendien. Piano, gitaar en zang: hij heeft het vooral zichzelf geleerd. Inmiddels is hij zanger, acteur, theaterproducent, presentator, schrijver, columnist, liedjesschrijver, programmamaker. 
 Zijn carrière start met de succesvolle boyband Caught in the Act. Hij excelleert vervolgens in de musicals Aïda en 3 Musketiers. Overigens heeft Ragas dan ook al zijn eerste van vier soloalbums opgenomen. Ook het medium tv heeft zijn talent ontdekt en Ragas is te zien in uiteenlopende tv-series zoals Gooise Vrouwen, Oranje onder vuur (Willem-Alexander) en All Stars. Het mag dan ook niet verwonderlijk zijn dat Ragas ook uiteenlopende tv- en showprogramma’s heeft gepresenteerd. Aanvullend speelt hij rollen in verschillende films, en staat hij op pop en muziek podia in binnen en buitenland.